Lamborghini Urus me një dizajn të egër dhe performancë të mrekullueshme, raportoi për prodhimin e modelit më të ri të Lamborghini-t.  Eshtë thene se turbo V-8, Urus ka pamje të mrekullueshme dhe vendoset në mjetet më të shpejta botërorore të sportit. Nuk dihet shumë për këtë model të ri për detaje:  thuhet se mund të ketë një çmim prej  200,000$ dhe është caktuar që të prodhojë deri në 3500 prej këtyre monstrave deri më 2019.

Edhe pse fotografitë e këtij modeli janë bërë të ditura, kompania ka vendosur që gjatë testit ta mbulojë veturën me material të kamufluar.

- SPONSOR -Smiley face

Kujtojmë se ky model luksoz nga Lamborghini do ketë motor 4.0-litërsh V8 bi-turbo që prodhon 650 kuaj-fuqi, ndërsa në përgatitje është edhe versioni tjetër hybrid

- SPONSOR -Smiley face