Lana Del Rey ka anuluar gjithë turneun e saj evropian dhe në Mbretërinë e Bashkuar.

- SPONSOR -Smiley face

Këngëtarja njoftoi lajmin “me keqardhje”, duke përmendur sëmundjen si arsye.

“Më vjen keq që i la të gjithë në minutën e fundit, por kjo sëmundje më ka befasuar dhe kam humbur plotësisht zërin tim këndues”, tha ajo.

“Mjeku ka këshilluar katër javë pushim për momentin. Unë e urrej të lë të gjithë, por duhet të bëjë më mirë. Ju do Lana. ”

Për rimbursimet, klientët këshillohen të kontaktojnë pikën e tyre origjinale të blerjes. Aktualisht nuk ka asnjë informacion se kur paraqitja e saj e ardhshme do të planifikohet.

- SPONSOR -Smiley face