Me shumë gjasa te gjithë e mbani mend Ajselin e talentuar,konkurenten e “The Voice” dhe pjesëmarrjen e saj në Top Fest dhjetë. Zëri i saj nuk ishte e vetmja armë e fortë pasi edhe pamja e saj tejet e ngjashme me një nga këngëtaret më të vecanta në gjithë botën Lana Del Rey.

- SPONSOR -Smiley face

Mbajmë mend performanca të saj ku këndonte këngët e Lana Del Rey, madje dhe vetë Ajseli në një nga netët live të”The Voice” ,deklaroi se Lana Del Rey është një nga inspirimet e saj.

 

- SPONSOR -Smiley face