“Rrugëtimin tim e mbyll këtu. Falenderoj produksionin për mundësinë..” Kjo ka qenë deklarata e Fiori Dardhës disa minuta pas debatit. Roberti u shpreh për të shmangur largimin e saj, se nuk e ka problem t’i kërkojë ndjesë. Nuk dihet nëse Fiori do të largohet apo do të ndërrojë mendje.

Megjithatë produksioni po përpiqet të negociojë për rikthimin e saj. Dhe menjëherë pas kësaj, Alketa kërkoi publicitet….

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face