Prima balerina e TKOB përpara pak minutash postoi një thënie në insta storin e saj ku ironizon nëpërmjet thënies njerëzit e vegjël. Ledia godet me klas dhe tepër bukur njerëzit e vegjël nëpërmjet kësaj thënie që është tepër domethënëse.

- SPONSOR -Smiley face

Mulliri.al i pëlqen shumë artistët e vërtetë dhe sidomos kur ato shprehen bukur dhe pa doreza atëhere ne duhet të bluajmë realitetin në mënyrë që të rregullojmë diçka në këtë botë që ka shpirt të vogël dhe mendje të “madhe”.

- SPONSOR -Smiley face