Thelbi i kurës së kancerit së naturopath austriak Rudolf Breuss është një dietë, e cila konsiston në një agjërim prej 42 ditësh në ndërthurje me lëngje dhe çajra speciale të perimeve. Sipas teorisë së Breuss, kanceri kërkon ushqim të fortë për të mbijetuar në trup.

Ka të ngjarë që agjërimi i rekomanduar të jetë i rrezikshëm për pacientët me kancer sepse ekziston një rrezik i mundshëm i kequshqyerjes së përgjithshme. Breuss ndalon trajtimin konvencional të kancerit dhe pacientët i nënshtrohen trajtimit të tij. Ekzaminimet shkencore të përfitimeve dhe rreziqeve të kurës së kancerit Breuss mungojnë.

- SPONSOR -Smiley face

Përshkrim

Thelbi i kurës së kancerit Breuss është një dietë e ngurtë e përbërë nga një agjërim 42-ditor në kombinim me lëngje dhe çajra specialë të perimeve. Rekomandime shtesë janë përfshirë, për shembull, për të shmangur të ashtuquajturat venat e ujit.

Rudolph Breuss lindi në Austri në 1899. Ai së pari punoi si elektricist, dhe më vonë si një naturopath. Ai zhvilloi kurën e kancerit Breuss ose trajtimin total të kancerit Breuss. Breuss vdiq në 1990.

Përbërësit, aplikimi dhe doza

Ai bëri këtë lëng unik që siguron rezultate të jashtëzakonshme për trajtimin e kancerit. Ai ka trajtuar më shumë se 45, 000 njerëz që luftuan me kancerin dhe sëmundje të tjera të pashërueshme me këtë metodë. Breuus deklaroi se kanceri mund të durojë vetëm me ndihmën e proteinave.

Ai hartoi një regjim unik të ngrënies i cili zgjat 42 ditë, dhe ai sugjeron të pini thjesht çaj dhe lëng të veçantë perimesh të tij, me panxhar si përbërësin kryesor të tij. Gjatë këtyre 42 ditëve, qelizat e kancerit vdesin nga uria dhe vdesin, ndërsa shëndeti juaj i përgjithshëm është i përmirësuar.

Në mënyrë që të përgatisni lëngun e tij të veçantë ju duhet perime organike. Këtu janë saktësisht ato që ju nevojiten:

-Panxhari (55%),.

-Karrota (20%),.

-Rrënjë selino (20%),.

-Patate (3%).

-Rrepka (2%).

Thjesht duhet të vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe t’i bashkoni të gjitha mirë. Kjo është që ju duhet për të filluar trajtimin.

- SPONSOR -Smiley face