Mes shumë e shumë ditëlindjeve të njerzëve të famshëm sot është një ditë e veçantë. Aktori i njohur në të gjithë botën Leonardo di Caprio sot feston ditëlindjen e tij të 43. Pra sot Leonardo mbush 43-vjeç. “Njerëzit gjithmonë do të gjykojnë sepse ndihen të pa kënaqur me jetën e tyre ” një nga shprehjet e Leonardo di Caprio, pas gjithçkaje ai mundi t’ia dalë dhe të shkoj 43-vjeç.

- SPONSOR -Smiley face