Arjon Muça është djali bukurosh i njohur i show bizit shqiptarë si edhe djali i stilistes së njohur Jona Muça . Në rubrikën tonë sot  Arjon Muça na rezulton me një ngjashmëri tepër të madhe me aktorin e famshëm hollivudian, Leonardo Di Caprio.

- SPONSOR -Smiley face

Po të shikoni tiparet në përgjithësi ato kanë një ngjashmëri tepër të madhe sidomos pjesa e syve dhe ngjyra e tyre. Pra mund të themi pa frikë se Leonardo Di Caprio e paska një vëlla të vogël në Shqipëri.

- SPONSOR -Smiley face