Linda Rei debaton me Rudina Magjistarin nuk pranon që është transgjinore.

Linda Rei: Pasi jam operuar nuk quhem më transgjinore, jam femër prandaj jam operuar.

- SPONSOR -Smiley face

E ftuar tek Rudina, Linda nuk tregon si e ka pasur emrin e parë dhe thotë se në Shqipëri përballet me paragjykime.

 

 

- SPONSOR -Smiley face