Pas debatit të shkaktuar, në “Dance With me” ,konkurentjs Fiori Dardha nuk përmbahet më dhe nuk i duron më ofendimet e Robertit. Ajo u shpreh se rrugtimi i saj nuk do të vazhdoj më në këtë produksion! Fiori Dardha nuk toleron asnjë replikë dhe nuk pret asnjë falje nga pala tjetër, ajo nuk fal asnjeri për identitetin e saj.

- SPONSOR -Smiley face

Fiori nuk toleron shaka për show dhe famë! Pas Linda Rei, deklaron deri tani që edhe Fiori Dardha do e lë garrën përgjysëm në “Dance With me”? Mesa duket jo, ajo kthehet në skenë për të kërcyer e veshur me rroba të përditshme! Mos vallë ky ishte një skenar i ndërtuar i produksionit për të qënë në vëmendje të shikueshmërisë apo vërtetë ka edhe kështu?!

- SPONSOR -Smiley face