Janë politikisht jo korrekt dhe nuk respektojnë ligjet e fizikës. Kjo është bota e çmendur e Tomy&Jerry, Topolino, SpongeBob etj.

Përse filmat vizatimor i pëlqejnë të gjithëve? Sidomos sepse bota e tyre është shumë ndryshe nga realiteti. Një botë ku mbretëron çmenduria, ku personazhet lëvizin jashtë çdo ligji të fizikës dhe të shkencës.

- SPONSOR -Smiley face

Për të filluar, Paperino vëren se është nudo vetem sepse nuk mban të veshur xhaketën blu?

Tomy&Jerry janë të zhveshur gjatë gjithë kohës por vishen për të shkuar në plazh. Për të bërë për të qeshur, kukllat duhet të sillen ndryshe nga bota reale.

Tre Derrkucat në këtë skenë mbajnë fotografinë e babait në murë i cili ka përfunduar si salçiçe.

I Puffi janë aq të vegjël sa që mund të dalin menjëherë nga burgu.

Spongebob, sfungjeri i detit qe punon si guzhinier në qytetin nënujor Bikini Bottom, lanë pjata. Kishit parë ndonjëhërë një sfungjer të laj enët?

Të dy janë qen, por njëri është i zoti, Pippo, ndërsa tjetri kafsha shtëpiake, Pluto.

The Flintstones festojnë Krishtlindjen, edhe pse Krishti akoma nuk kishte lindur.

Përse tëk The Simpsons çiftet e martuara janë të vizatuara sikur të jenë vëllezër binjakë?

- SPONSOR -Smiley face