Djali i Sarës dhe prezantuesit Ledion Liço, mbush sot 2 vjeç dhe teze Lori, duket tezha më e lumtur në botë dhe në fakt nuk ka arsye pse mos të jetë…

“Gëzuar ditëlindjen Dondon bisha. Unë nuk e dija se çfarë ishte dashuria e vërtetë, deri në momentin që të mora për herë të parë në krahë. Nuk më besohet që ti sot mbush 2 vjeç. Mos u rrit kaq shpejt! Tizhja joji të do shumë”, shkruan Lori Hoxha.

- SPONSOR -Smiley face

Kujtojmë se Sara dhe prezantuesi Ledion Liço, u bënë prindër të të voglit London Noor, më 13 dhjetor të vitit 2016 dhe pas një viti e gjysmë nga lindja e djalit, ata vendosën që të jenë zyrtarisht burrë dhe grua. 

- SPONSOR -Smiley face