Ajo është një nga këngëtaret më të mira shqiptare dhe zëri i saj është një pasuri kombëtare. Po flasim për Manjola Nallbanin, këngëtaren e njohur shqiptare. Së fundmi ajo ishte pjesë e jurisë së kategorisë “New Artist” në Kënga Magjike.

Duke u Ngarkuar...

Si gjithmonë elegante dhe e drejtë. Manjola tregoi edhe një herë profesionalizmin e saj në juri. Me gjykimet e sakta dhe plot profesionalizëm Manjola tregoi edhe një herë që është një artiste e vërtetë. Por jo vetëm kjo, këngëtarja në të gjitha javët nuk gaboi asnjëherë me veshjen e saj.

Artistët si Manjola na nevojiten në ekranet tona.

- SPONSOR -