“Eurovision” i ardhshëm do të mbahet në Lisbonë të Portugalisë nga data 8 deri në 12 maj ndërkohë. Bëhet me dije se shteti i Maqedonisë është përjashtuar për shkak se qeveria e fqinjëve tanë kanë një borxh ndaj “The European Broadcasting Union”. 42 shtete përballë njëra-tjetrës dhe Maqedonia mesa duket nuk do të jetë pjesë e saj. Nga të gjitha shtetet pjesmarrëse vetëm 26 prej tyre do të kenë fatin e madh të shkojnë në finale, një synim ky edhe i Shqipërisë.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face