Edhe artistët kanë nevojë të kalojnë momente të bukura, pavarësisht gjithçkaje.

Mosha nuk bëhet kufizim për asnjë, as për Mariza Ikonomin e cila është në një udhëtim në Californi.

- SPONSOR -Smiley face

Ajo ka vizituar Disneyland dhe siç duket nga fotot ka kaluar super këndshëm.

- SPONSOR -Smiley face