Mariza Ikonomi është një këngëtare me potencial tepër të fortë , tepër e dashur për publikun dhe me një karrierë tepër premtuese për tregun shqiptarë. Gjithashtu dhe Flaka Krelani këngëtarja nga Kosova, një këngëtare me një karrierë tepër të suksesshme dhe me një pontencial tepër dominues duket se kanë ngjashmëri të madhe me divën italiane, këngëtaren, Laura Pausini.

- SPONSOR -Smiley face

Mariza dhe Flaka ngjajnë shumë me Laura Pausinin dhe jo vetëm në portret por edhe në profesion, ato janë artiste të vërteta.

- SPONSOR -Smiley face