Pamela Anderson është përzgjedhur si ambasadorja e markës Coco de Mer. Marka shumë e njohur dhe tepër luksoze me të brendshme Coco de Mer. Në partneritet me të është përzgjedhur fotografi I njohur Rankin. Kjo do të paraqitet si një fushatë  dhe do të sjell në jetë këtë koleksion Një koleksion prej 34 copë te llojeve të ndryshme – Pamela Loves Coco de Mer nisi sot në nivel global, në 6 dhjetor 2017.

- SPONSOR -Smiley face