Turistët që u vërshuan në një kopsht zoologjik të ri për të parë pinguitë jashtëzakonisht të rralle “nga Poli e Jugut” ishin të zemëruar kur kuptonin se ishin të gjitha lodra.

Guishan Zoo reklamoi ngjarjen e veçantë në Yulin City në Rajonin Autonom të Guangxi Zhuang të Kinës jugore, i cili tërhoqi turma të mëdha vendasish dhe vizitorësh.

- SPONSOR -Smiley face

Me çmimet e biletave të vendosura në një shumë të volitshme 15 Yen kinezë  (£ 1.68), dhe me një shans për të parë kafshë të tilla si penguinë, banorët vendas kishin pak arsye për të mos marrë një sy.

Por pas arritjes në atraksion, ata mbetën të habitur dhe pastaj të zemëruar kur e ashtuquajtura “ekspozita e pinguinëve” doli të ishte një duzinë penguinë plastike.

Për t’i bërë gjërat edhe më keq, kafshët e vërteta qw mund të shihje në kopshtin zoologjik ishin pulat, rosat dhe breshkat

 

- SPONSOR -Smiley face