Përbërësit

  • Një lugë kos
  • Një Lugë lëng  limoni

Receta
Pasi kemi trazuar mirë të dy përbërësit, pastrojme fytyrën para se të aplikojmë maskën. Temperatura e ujit duhet të jetë pak e nxehtë.Vendosni maskën dhe lëreni për 30 minuta. Më pas  e lani fytyrën me kujdes, dhe fshijeni me peshqir të butë.

- SPONSOR -Smiley face

Kjo lloj maske është efikase  për lëkura me pucrra të irrituara.

Maska mund të ripërsëritet një herë në javë.

- SPONSOR -Smiley face