Ato janë një familje shumë seksi dhe të bukura, por mbesa e Luanës dhe Marinës është sot një yll i bukur dhe kështu ka qenë edhe para 4 vitesh.
Jori Paloka, mbesa e familjes Vjollca ka postuar se fundmi një foto, ajo është e qeshur dhe me forma shumë provokuese.
Komentet nga fansat nuk mungojnë, të shumta janë edhe komentet nga femrat të cilat nuk duken xheloze, por sot dinë ta vlerësojnë vërtetë gjënë e bukur.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face