Edhe nëse ndodh të përpiqesh dhe të dështosh në të njëjtën kohë, në momentin e parë që ke provuar të realizosh diçka kjo përbën një shenjë të mirë. Sepse nuk je më ai që nuk e kishte provuar tentativën për të fituar. Jeni pozicionuar drejt një niveli të ri, të zhvendosur nga zona e rehatisë dhe qetësisë që jo gjithmonë është pozitive. Nëse vazhdimisht u shmangesh përmbushjes së detyrave dhe ëndrrave nga frika e dështimit, asnjëherë nuk do të mundesh të marrësh atë që vërtet dëshiron. Të përpiqesh dhe të dështosh është shumë më mirë sesa të mos e provosh fare. 


Mos e shihni këtë eksperiencë si një fat të keq në jetën tuaj, por shihni çdo përpjekje si një mënyrë për të përmbushur qëllimet tuaja. Ka gjithmonë diçka për të mësuar. Mënyra për t’u përmirësuar, rritur, këndvështrime të reja për të parë, dhe shanse që presin për ju.

- SPONSOR -Smiley face