Të gjithë i njohim si Princi Harry dhe Meghan Markle ose si Duka dhe Dukesha e Sussex por a e dinit se çifti mbretëror ka emra të koduar për arsye sigurie?

- SPONSOR -Smiley face

Nëse për ne njihen si Princi Harry dhe Meghan Marke, për sigurimin ata janë David Stevens dhe Davina Scott. Dhe e njëjta gjë ndodh edhe për Princin William me Kate të cilët kanë pseudonimin Danny Collins dhe Daphne Clark.

Kjo gjë bëhet për arsye sigurie pasi në rast se njërit prej tyre ju humb telefoni apo ndodh diçka ata nuk janë Harry dhe Meghan por David dhe Davina.

- SPONSOR -Smiley face