Të shtunën, Barack Obama dhe Melania Trump ishin midis të pranishmëve në funeralin e ish-zonjes Barbara Bush në Hjuston. Edhe pse Donald Trump vendosi të kalojë ngjarjen, duke përmendur shqetësimin për përçarje që siguria e tij do të bënte dhe respekt për familjen si arsye, zonja e parë përfaqësonte administratën aktuale dhe u vendos pranë Obamës për shërbimin, raporton People.

Duke u Ngarkuar...

Në foto, e marrë para fillimit të shërbimit, Obama dhe Melania janë parë duke folur dhe ajo është pozitive në të gjitha ato që Obama i tha asaj.

“Melania duket më e lumtur në një varrim , më shumë sesa mosha saj tregon.A nuk do të ndiheshit edhe ju nëse do të dilni pa  Donaldin çdo  ditë për të ulur pranë Barakut? “Shkroi një person në Twitter.

Konsensusi i përgjithshëm mbi Twitter është se Melania duket e lumtur për herë të parë për një kohë dhe është krejt rastësi që ndodh të jetë në një ngjarje (madje edhe një tronditje shkatërruese si një varrim) që ajo po merr pjesë pa bashkëshortin e saj.

- SPONSOR -