- SPONSOR -Smiley face

Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth u përfolën se i dhanë fund lidhjes së tyre. “Duhet të ndahesha. Nuk më pëlqen kur marrëdhëniet janë dy gjysma që përpiqen të bëhet një e tërë. Mendoj se njerëzit ndahen dhe kthehen sërish bashkë dhe kjo është diçka e mrekullueshme. Ti merr kohën e nevojshme për të njohur vetëveten. Ke kohë të rritesh. Mendoj se nëse rritesh e varur nga një person tjetër, kurrë nuk do të jesh e fortë me veten tënde”, ka shpjeguar Cyrus. Një burim për “OK! Magazine” sapo raporton se çifti i famshëm kanë muaj që kanë gënjyer një publik të tërë, por edhe kanë zhgënjyer fansat e tyre me mbajten e fshehtë të sekretit të madh. Ata janë martuar 6 muaj më parë në një ceremoni tepër private në shtëpinë e tyre në Malibu ndërkohë që të pranishmit kanë rënë dakort të flasin lidhur me këtë. Çfarë ndodh në shtëpinë e tyre në Malibu, mbetet aty! dhe sekreti doli pas 6 muajsh….

Mandatory Credit: Photo by Startraks Photo/REX/Shutterstock (2784521i)
Liam Hemsworth and Miley Cyrus
‘Paranoia’ film premiere, Los Angeles, America – 08 Aug 2013

- SPONSOR -Smiley face