Konsumimi i mëngjesit është një gjë shumë e rëndësishme për organizmin, prandaj, asnjëherë nuk duhet anashkaluar ky vakt. Por ja cilat janë disa këshilla që duhet të dini për vaktin e mëngjesit.
Konsumoni drithëra. Ato janë tepër të shëndetshme dhe janë burim i pashtershëm energjish.
Duhet të tregohemi të kujdeshëm me sasinë duke mos marrë më tepër se 300 kalori.
Konsumoni gjithmonë një copë Parmixhano për mëngjes, pasi largon urinë dhe ul nivelin e kolosterolit.
Konsumojeni mëngjesin jo më tepër se një orë pas zgjimit, pasi metabolizmi ka nevojë për ushqim pak pas aktivizimit. Kjo do të bëjë të keni një jetë të shëndetshme.

- SPONSOR -Smiley face