Kim Kardashian Pure Honey Parfum nga Kim Kardashian, Prezantuar në 2013, vjen me aromën e  mjaltit dhe  është një aromë e ngrohtë femërore dhe  për gratë që duan të ndjehen  bukur gjatë gjithë ditës.

Duke u Ngarkuar...

Kjo është aroma e gjashtë e krijuar nga ylli i vërtetë Kim Kardashian. Kjo aromë  përmban  trëndafila, freeze, orkide dhe dorëzonjë, të cilat kombinohen në mënyrë perfekte me thekse të gjelbërta për të dërguar një mesazh të bukur dhe të lehtë. E ëmbël dhe e thjeshtë, kjo aromë është e mrekullueshme për një ditë verore apo kur jeni në   pishina, ose gjatë një dite të  plotë të punës ose në një mbrëmje relaksuese.

- SPONSOR -