Puna është aju pjesë e kohës me të cilën ju kaloni më shumë kohë se me familjen tuaj. Shumë raste ndeshemi me njerëz acarues të cilët jo vetëm na bëjnë të nervozohemi, por edhe të na bëjnë të pa mundur të punuarit. Pas një studimi pilot ku u pyetën më shumë 2 mijë ameriknë që janë në marrëdhenie punë, një ekip hulumtuesish në Universitetin Olivet Nazarene në illinois ka zbuluar se zhurmat dhe ankesat ishin dy gjërat që kolegët gjetën si më të bezdisshmet.

Pas zhurmës dhe ankimit, gjëja më e trishtueshme që mund të bëjnë kolegët janë thashethemet.

- SPONSOR -Smiley face

Të dhënat shtesa nga anketat kanë zbuluar se punëtorë e pasurive të patundshme janë përballur me shumicën e ankesave për kolegët.

Kurse ata që punojnë në komunikim, janë subjekt i thashethemeve më të mëdha.

Duket gjithashtu se burrat mund të jenë më të bezdisshëm se gratë në vendin e punës, pasi 65 përqind e tyre që pranuan të përballeshin për sjelljen e tyre të bezdisshme në zyrë ishin meshku

- SPONSOR -Smiley face