Tingëllon çuditshëm kur themi se këngëtari legjendar i muzikës “Pop”,Michael Jackson është ende gjallë. Zbulohet sozia e tij nga Barcelona, ai është Sergio Cortés ,tamam si Michael Jackson. Ai po shokon njerëzit në fakt, është e tmerrshme sa i ngjan, nuk ka mundësi.

- SPONSOR -Smiley face

Sergio Cortés, një imitues profesional i Michael Jackson nga Barcelona u zbulua nga një gazetare e cila kishte një profil showbizi në twitter. Ajo shkëputi një foto të Sergios nga profili i tij dhe e shpërndau më pas në profilin e saj duke e bërë lajm këtë ngjashmëri.

Kjo ka ndodhur që kur Sergio ishte 16 vjeç dhe që nga ajo ditë ai u bë një star i showbizit. Kështu që për të gjithë fansat e çmendur ne mund të themi që Michael Jackson ekziston dhe është ende gjallë!

 

- SPONSOR -Smiley face