Kompania e Bill Gates është dorëzuar dhe nuk do ta ketë më prioritet sistemin mobile të saj.

Deklarata është bërë nga vetë shefi i sektorit “Windows 10” të Microsoft, Joe Belfiore, që përmes rrjeteve sociale tha se “zhvillimi dhe përmirësimi i versionit mobile të këtij sistemi nuk bën më pjesë tek prioritetet e kompanisë”.

- SPONSOR -Smiley face

“U përpoqëm shumë, por nuk arritëm të bindnim kompanitë e prodhimit të telefonave”, thotë Belfiore.

Ndryshe nga versioni paraardhës, me Windows 10 Microsoft u përpoq të tërheqë konsumatorët duke

- SPONSOR -Smiley face