Lidhja e tyre tashmë është bërë e ditur,Seldi Qalliu dhe Mimoza Shkodra janë në një lidhje dashurie me njëri-tjetrin. Ka vetëm 4 ditë që ata kanë hedhur në treg bashkëpunimin e tyre me këngën ‘Dashni’. Seldi ka postuar në Instagram-in e tij një foto ku na tregon se kënga e tyre ka shumë sukses. Ai shprehet: ” Zgjohu Mimoza Shkodra kënga shkoj 1 milion vetëm për 4 ditë”. Seldi ndihet shumë krenar.

- SPONSOR -Smiley face