Një nga emrat e njohur në fushën e modelingut është edhe supermodelja e famshme Miranda Kerr. Kemi dëgjuar shumë për Mirandën, karriera e saj dhe jeta e saj gjithmonë ka qenë në qendër të vëmendjes. Edhe këtë herë ajo mbetet e tillë. Nga shumë burime thuhet se Miranda është shtatëzanë. Ajo bashkë me bashkëshortin e saj Evan Spiegel,themeluesin e Snapchat. Nga shumë foto dhe të thënave Miranda është në pritjen e fëmijës së parë me Evan. Ajo ka edhe një djalë 6- vjeç me Orlando Bloom. Për Mirandën është një shtatëzani e bukur.

- SPONSOR -Smiley face