Miriam Cani e ftuar tek “Rudina” , përlotet teksa një pyetje që i bëhet në studio, i kujton mamanë e saj të ndier. Ajo nuk dinte se si të përmbaheshe ndërsa kujtonte mamanë e saj . “Jeta i ka këto gjëra, por nuk ke çfarë bën duhet të bashkjetojmë me të ashtu siç na serviret”, u shpreh Miriami. Miriami tha se ka qënë një “nënë” për vëllain e saj.

- SPONSOR -Smiley face

Miriami dhe kur preket dhe qan duket prapë bukur! Përkohësisht Miriami me vajzën e saj të vogël dhe Alban Skënderaj ndodhen  në Shqipëri , ndërsa familjen e saj e ka në Gjermani, kurse familja Albanit në Itali. Ajo u shpreh se është pak e vështirë të jetosh larg familjes, por mundohet që të bashkjetoj e lumtur edhe kështu.

- SPONSOR -Smiley face