Mis Peru 2018.

Gjatë paraqitjes së Miss Peru të këtij viti, në vend që të ofrohet një vëmendje e vecantë për përmasat e tyre perfekte fizike, garuesit do të lexojnë statistika mbi dhunën kundër grave, dhe mënyrën se si trajtohen ato.

- SPONSOR -Smiley face

Gratë e dhunuara dhe të paragjykuara të cilat nënshtrohen dhe vuajnë nga kjo dukuri mbarë botërore. Është mënyre sensibilizimi, ku femrat më të bukura të këtij vëndi prezatohen si humane dhe jo si objekte nga gjinia e kundërt. “Duam te ndergjegjësojnë femrën për vetbesim dhe kurajo për barazi gjinore, pa shkel të drejtat e cdo individi pavarsisht gjinise se tyre.”  shprehin ato.

Stop dhunës ndaj femrës

- SPONSOR -Smiley face