Jeni kureshtar për obsesionin e ri të modës së Evropës Lindore?  Temperaturat në Moskë tashmë janë zhytur nën zero duke filluar ngrirjen e kryeqytetit rus, kështu që të gjithë kanë kthyer sytë drejt fustaneve të ngrohtë të cilësisë së mirë, dhe atletët e mëdha.

Fotografuar nga STYLE DU MONDE

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face