Vajzat janë gjithnjë të fokusuara që flokët e tyre të jenë sa më të rregullta dhe të bukura. Shpesh ngjyra dhe prerja e tyre luajnë rol të rëndësishëm për secilën femër dhe imazhin e saj. Por ndërsa mosha kalon, edhe modelet ndryshojnë. Më poshtë janë disa modele elegante, për zonjat mbi 50 vjeçe…

- SPONSOR -Smiley face