Tashmë instagrami është një mjet komunikimi dhe një mënyrë ku njerëzit mund të bëhen të famshëm edhe pa patur asnjë talent. Por ato që e shfrytëzojnë më tepër këtë rrjet social janë modelet. Mjafton që ato të ekspozojnë asetet e tyre dhe numri i followersave rritet menjëherë. Kjo gjë ka ndodhur edhe me Antje Utgaard, modele dhe aktore nga Wisconsi. Fillimisht 28-vjeçarja u konsiderua si sozi e Kate Upon, kjo për shkak të përmasave të mëdha të gjoksit të saj. Kaq mjaftoi që ajo të grumbullonte në instagramin e saj plotë 1.5 milionë ndjeksa. Numri i tyre vazhdon të rritet, mjafton që modelja të postojë foto “bombastike” si këto që do t’ju tregojmë më poshtë.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face