Shumë marka kreative janë të frymëzuara nga përrallat për të bërë parfumet e tyre. Në fund të fundit, çfarë mënyre më të mirë për të ngjallur emocion se sa duke u zhytur në kujtimet tona të fëmijërisë?

Duke u Ngarkuar...

ÇILAvajzë e vogël ka ëndërruar ndonjëherë që një ditë të mishërojë imazhin e një princeshe? Kështu është ndëtuar pikërisht Parfumi Modern Princess. Sot, ky parfum zbulon një fytyrë të re dhe bëhet Modern Princess Eau Sensuelle. Ish heroina duket se është rritur mirë. Ajo tani merr plotësisht anën e saj joshëse.

Modern Princess nuk është një princeshë siç është imagjinuar tradicionalisht në librat e vajzave të vogla. Ajo aktualisht është duke eksploruar një vizion shumë kontemporan të femrës.

Kjo heroinë e përditshme jeton në një mënyrë misterioze dhe merr plotësisht fytyrën e saj më të fshehtë. Mos u mashtroni nga pamja e saj engjëllore, Modern Princess e Lanvin-it është një aventuriere rebele, e dashuruar me lirinë.

Megjithatë, ajo nuk është më pak joshëse apo romantike. Natyra e saj e panënshtruar vetëm e bën atë më joshëse. Për të, liria është e çmuar dhe guximi është pjesë e personalitetit të saj.

Moderne Princess Eau Sensuelle është një aromë lulesh dhe frutash.

Megjithatë, karakteri dhe gjallëria e tij e fortë materializohen nga prania e hidhur e qitros. Moderne Princess Eau Sensuelle shfaqet si një përzierje elegante freskie dhe butësei.

- SPONSOR -