- SPONSOR -Smiley face

Me shishen e mrekullueshme, aromën e dehur dhe historinë e bukur, ne jemi të dashuruar me aromën e re të Guerlainit. Njihuni me Mon Guerlain.

Frymëzuar nga aktorja Angelina Jolie, aromat e reja shprehin shënimet e një gruaje: zgjedhjet, emocionet dhe ëndrrat që përfshijnë feminitetin modern. Ky parfum në beçanti tregon dhe vë në pah  shqisat me shënime të bukura orientale të Carla Lavender, Sambac Jasmine, Sandalwood Australiane dhe Vanilla Tahitensis.

Elegant dhe modern, është dhurata perfekte që mund ti bëni vetes  ose nënës tuaj nëse është ende e re.

 

- SPONSOR -Smiley face