Marka luksoze Moncler, e njohur për xhaketat e saj të fryra, ka njoftuar se nuk do të lançojë më koleksione përmes pasarelave. Kompania tha se në vend të kësaj do të ngrinte piedestale për lançim të  brenda dyqaneve të saj më të mëdha.

Xhaketat e kësaj firme mund të kushtojnë rreth 1300 euro.

- SPONSOR -Smiley face

Shefi ekzekutiv, Remo Ruffini tha se dizajnerët më të mirë të Moncler, Giambattista Valli dhe Thom Broëne, po largohen nga puna.

- SPONSOR -Smiley face