- SPONSOR -Smiley face

Morena Taraku dhe Zajmina Vasjari janë dy femra tepër të bukura dhe njëkohësisht kanë shumë gjëra të ngjashme me njëra -tjetrën. Të dyja kanë qënë mise , të dyja janë sipërmarrëse të bizneseve të tyre, të dyja janë këngëtare ,të dyja bëjnë jetë tepër luksoze dhe të dyja kanë një stil tepër modern dhe ekstravagant.

Dy femra të suksesshme që kanë shumë gjëra të ngjashme me njera-tjetrën, madje disa herë ato dhe qëllojnë të vishen njësoj me të njejtat ngjyra.

Ajo që mulliri.al vë re më shumë nga të gjitha këto ,është se ngjashmëria e këtyre dy femra është gati njësoj, ato kanë një fytyrë… Po Ju si mendoni a nuk duken si binjake këto dy krijesa?!

 

- SPONSOR -Smiley face