Është e çuditshe por edhe aq e domosdoshme se si moda riciklon vetveten, dhe ndërkohë që kemi hyrë në ciklin e modës me pantallona të ndezura gjatë dekadës së kaluar apo më shumë, pantallonat me prerje të gjera po bëjnë një rikthim.

- SPONSOR -Smiley face

Ndërkohë që shkurtimet e lëkurës nuk janë domosdoshmërisht të vjetëruara, dizajnerët po sjellin fundin e viteve 2000 dhe në mesin e viteve ’70. Po ti shikoni me vëmendje këto tre tipe veshjesh është vështirë të mos bini në dashuri. Shijojeni këto përzgjedhje mga mulliri.al

- SPONSOR -Smiley face