Erion Veliaj është një kryetar bashkie që sjell vetëm risi. Sot kryetari ka postuar një foto në profilin e tij të instagramit ku tregon përkushtimin fizik ndaj vetes tonë. Kështu ka menduar kryetari ta nisim ditën e dielë, humor, ushtrime fizike dhe  ajër të pastër tek parku i liqenit.

- SPONSOR -Smiley face

Rrallë herë ndodh të kemi fatin të kemi një kryetar kaq të përkushtuar deri në detaje si lali Eri. Kështu që çohuni dhe jepini ditës tuaj dritë ,mos u merrni me llafe po ushtroni trupin  dhe mendjen ,se është dhurata më e bukur që mund ti dhuroni vetes tuaj!

- SPONSOR -Smiley face