Shpesh herë kemi dëgjuar për presidentë apo mbretër që kanë përdorur sozitë e tyre në publik në aktivitete të rrezikshme apo kur presidenti nuk ka qënë në gjëndje të dalë. Por ja u priste mendja që Zonja e Parë e SHBA mund të përdor sozinë e saj për aktivitete ?! Kjo është një teori konspirative që po qarkullon së fundmi në rrjetet sociale. Në videot e publikuara Zonja e Parë ka një të ecur ndryshe nga herët e tjera  dhe paraqitja e saj është ndryshe. Të gjithë ata që mendojnë se Melania po përdor një sozi të sajën kanë filluar të përdorin një hashtag #fakeMelania, dhe për hir të së vërtetës dyshimet po rriten nga dita në ditë…

Duke u Ngarkuar...

 

 

 

 

- SPONSOR -