Modelja dhe biznesmenja Kate Moss gjatë një interviste ka zbuluar se kur ka qënë 15 vjeç është ndjerë në presion për realizimin e fotove nudo,gjë kjo që ka ndodhur sepse asaj i duhej të fitonte vendin e punës.


“Kush nuk dëshiron të bëjë foto topless nuk ka arsye pse ti bëjë” – ka këshilluar modelet e tjera Kate.
Kur u pyet nëse do e lejonte vajzën e saj ti futej rrugës të modelingut ajo tregoi se do e mbështeste por nuk do ta lejonte kurrë atë të pozonte topless sepse presionin që ajo kishte kaluar nuk do donte që dhe vajza e saj të kalonte të njëjtin presion,transmeton mulliri.al.

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -