Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 11 Dhjetor 2017

Dita Ora Reshje Temp. Era
11.12.2017 09–12 Cloudy 0 mm 12° 3 m/s – Fllad i lehte nga juglindje
12–18 Cloudy 0 mm 14° 3 m/s – Fllad i butë nga jug-juglindje
18–24 Cloudy 0 mm 13° 4 m/s – Fllad i butë nga juglindje
- SPONSOR -Smiley face