Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme, 14 Nëntor 2017

00–06 Cloudy 0 mm 14° 2 m/s – Fllad i lehte nga lindje-juglindje
06–12 Heavy rain 6 mm 14° 3 m/s – Fllad i lehte nga lindje
12–18 Heavy rain 5 mm 15° 2 m/s – Ere e lehte nga lindje-verilindje
18–24 Partly cloudy 0 mm 15° 4 m/s – Fllad i butë nga lindje-verilindje
- SPONSOR -Smiley face