Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 30 Nëntor 2017

30.11.2017 05–06 Heavy rain 1 mm 13° 5 m/s – Fllad i butë nga jug-juglindje
06–12 Heavy rain 15 mm 13° 6 m/s – Fllad i mirë nga jug-juglindje
12–18 Heavy rain 35 mm 15° 6 m/s – Fllad i mirë nga jug
18–24 Heavy rain 48 mm 15° 6 m/s – Fllad i mirë nga jugperendim

 

- SPONSOR -Smiley face