Motra e dytë e Michael Jackson, La Toya nuk është shumë e njohur për publikun pasi ajo nuk ka ndjekur shëmbullin e Michael dhe Janet Jackson që janë aktivizuar në muzikë. Por ajo është tepër e njohur për operacionet e saj plastike. 62 vjeçarja është motra e madhe e Michael Jackson e duket se ashtu si i vëllai edhe ajo është e apasionuar pas operacioneve plastike. Pasi ka zbardhur ngjyrën e lëkurës, La Toya ka kryer me dhjetëra operacione të tjera dhe tani ajo është kthyer në një sozi të të vëllait të saj të ndjerë. Së fundmi mediat e huaja kanë publikuar foto të 62-vjeçares në portretin e të cilës vështirë se mund të gjesh ndonjë dallim me Michael Jakson.

- SPONSOR -Smiley face