Mesa duket bashkë nuk mund të vazhdonin më dhe secila po menaxhon linja të reja. Motrat Kardashian çdo ditë na prezantojnë linja të reja, sot ishte radha e Kourtney, më e madhja e motrave Kardashian ka krijuar linjën e saj të re të veshjeve ‘Pretty Little Things’. Veshjet janë të një linje plot stil dhe shumë moderne. Bravo Kourtney!

- SPONSOR -Smiley face