Mulliri.al ka vendosur të jetë pranë çdo kauze të madhe që ka lidhje me sensibilizimin dhe përmirësimin e jetës së qytetarëve shqiptarë.

Sot stafi i Mulliri.al u bënë bashkë me gjithë VIP-at që kontribuan për kauzën e kancerit të gjirit.

- SPONSOR -Smiley face

“Markata Rozë” u pagëzua aktiviteti i posaçëm për të kontribuar për pajisjet që duhen për kurimin e kancerit të gjirit.

Duke blerë një buqetë 2500 lekë çdo qytetarë jep kontribut për këtë kauzë, ku 10% e shumës së mbledhur shkon për blerjen e pajisjeve të nevojshme.

Mulliri.al dha kontributin e vetë me blerjen e buqetave për të mbështetur gratë shqiptare

që kanë nevojë për kurim.

 

- SPONSOR -Smiley face